Entitats associatives


Registre d’entitats palamosines
entitats.palamos.cat
participació.ciutadana@palamos.cat

Palamós té un teixit associatiu ampli i variat que, històricament, s’ha caracteritzat per mantenir una activitat important.

L’Ajuntament de Palamós és conscient del paper de les fundacions i associacions en la tasca de dinamització i de participació ciutadana al municipi.

Amb la voluntat de crear condicions favorables per al funcionament de les entitats i l’exercici dels seus drets, al 2013 es va crear l’actual Registre Municipal de Fundacions i Associacions ciutadanes.

La seva finalitat és adequar les polítiques municipals de foment de l’associacionisme a la realitat associativa palamosina.

En el registre hi ha associacions de veïns i veïnes, de pares i mares d’alumnes, associacions culturals, esportives, recreatives, juvenils i de lleure, de solidaritat, de l’àmbit de la salut i de l’àmbit social, sindicals, empresarials, professionals, agrupacions de defensa forestal i altres de similars.

'Un poble és la seva gent'

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments