Joventut

Lluís Martí

Tèc. de Joventut: Lluís Martí
Tèc. en dinamització Juvenil: Aina Casanellas
C/ Didac Garrell, 10 (Galeries Carme - 1er Pis)- 17230 Palamós
Tel. 972 31 37 39
joventut@palamos.cat, puntjove@palamos.cat
De dilluns a divendres de 16h a 20h

Al Punt Jove de Palamós hi trobaràs informació, orientació i assessorament sobre tot allò que et pugui interessar: estudis, treball, vida social, cultura, lleure, esports, turisme...

El Punt Jove de Palamós és un servei obert, públic i gratuït que tens a la teva disposició els cinc dies laborables de la setmana de 16 h a 20 h.

Podràs demanar assessorament o rebre informació de qualsevol tipus, de forma gratuïta, i si nosaltres no et podem ajudar, et derivarem a la persona especialitzada que pugui fer-ho.

La nostra sala polivalent, l’Espai Jove, és un lloc de trobada, un lloc on venir a fer els teus treballs de l'escola, cercar informació, assajar aquell ball que estàs preparant, participar en activitats programades per nosaltres o bé preparar les activitats que vols dur a terme amb els teus companys, ja sigueu un grup de carnaval, una associació o entitat...etc.

El Punt Jove de Palamós forma part de la Xarxa Catalana de Serveis d'Informació Juvenil, coordinada per la Secretaria de Joventut. Actualment n'hi ha uns 250 distribuïts per tot Catalunya.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments