Joventut

David Costa / Lluís Martí
Tèc. de Joventut / Tèc. en dinamització Juvenil

C/Sta. Marta, 6 - 17230 Palamós
Tel. 972 31 37 39
joventut@palamos.cat, puntjove@palamos.cat
De dilluns a divendres de 16h a 20h

Al Punt Jove de Palamós hi trobaràs informació, orientació i assessorament sobre tot allò que et pugui interessar: estudis, treball, vida social, cultura, lleure, esports, turisme...

El Punt Jove de Palamós és un servei obert, públic i gratuït que tens a la teva disposició els cinc dies laborables de la setmana de 16 h a 20 h.

Podràs demanar assessorament o rebre informació de qualsevol tipus, de forma gratuïta, i si nosaltres no et podem ajudar, et derivarem a la persona especialitzada que pugui fer-ho.

La nostra sala polivalent, l’Espai Jove, és un lloc de trobada, un lloc on venir a fer els teus treballs de l'escola, cercar informació, assajar aquell ball que estàs preparant, participar en activitats programades per nosaltres o bé preparar les activitats que vols dur a terme amb els teus companys, ja sigueu un grup de carnaval, una associació o entitat...etc.

El Punt Jove de Palamós forma part de la Xarxa Catalana de Serveis d'Informació Juvenil, coordinada per la Secretaria de Joventut. Actualment n'hi ha uns 250 distribuïts per tot Catalunya.


Destacats

  • Carnet Jove de Palamós

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments