Oficina Municipal de Turisme


Passeig del Mar, 2 baixos (edifici Jaume II)
17230 Palamós
Telèfon Departament de Turisme: 972600500
Telèfon Oficina de Turisme: 972600550

oficinadeturisme@palamos.cat

L’Oficina Municipal de Turisme és una unitat departamental de l’ajuntament de Palamós que la responsabilitat d’atendre el Servei d’Informació Turística de Palamós.

L’Oficina principal està localitzada al començament del Passeig del Mar, i l’horari d’atenció al públic varia en funció de l’època de l’any:

>ESTIU / VERANO / SUMMER / ÉTÉ

De 10 a 20 h

>HIVERN / INVIERNO / WINTER / HIVER

9.30 - 14h // 15 - 18 h

>Diumenges i festius – Domingos i festivos – Sundays and bank holidays – Dimanche et jours feriées

9.30 - 14h

Des de l’Oficina de Turisme es canalitza tota la informació que pot ser d’interès als visitants de Palamós: allotjament, comerç, platges, activitats, lleure, oci, cultura són, bàsicament, els continguts de la informació que traslladem als usuaris d’aquest servei.

L’Oficina de Turisme també organitza tot el paquet d’activitats turístiques de la temporada d’estiu, des del diumenge de pasqua (primer bany de l’any) fins el darrer diumenge d’octubre (canvi d’hora). Demaneu, quan estigui disponible, la GUIA D’ACTIVITATS a través dels contactes que figuren a aquesta web.


Destacats

  • Oficina Municipal de Turisme - www.visitpalamos.cat

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments