20/09/2023 Entitats associatives

La popular Marxa dels Gats arriba aquest dissabte a Palamós amb una novetat destacada per als més petits

Aquesta activitat nocturna de lleure és oberta a tothom i tindrà lloc aquest proper dissabte 23 de setembre a partir de les 20 h. El lloc de sortida i arribada de la marxa és la platja de Sant Esteve de La Fosca, des d’on els participants podran escollir entre tres recorreguts diferents i gaudir, passejant o corrent, de l’espai natural de Castell-Cap Roig. L’activitat és organitzada per l’Associació Cultural Showboys i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós.

L’Associació Cultural Showboys de Palamós, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, organitza aquest proper dissabte 23 de setembre una nova edició de la tradicional Marxa dels Gats, una marxa lúdica i esportiva nocturna que té per objectiu que els participants puguin gaudir de l’entorn natural de Castell-Cap Roig i descobrir-lo amb l’entrada de la nit.

Amb sortida i arribada a la platja de Sant Esteve de La Fosca, la marxa s’iniciarà a les 20 h, oferint als participants dos recorreguts. Un de curt de 9 quilòmetres, i un altre de més llarg, de 15 quilòmetres. Ambdós permeten descobrir amb la llum de la lluna, i l’ajuda dels frontals i llanternes, els boscos, senders i les cales de l’entorn natural de Castell-Cap Roig.

La principal novetat d’enguany de l’activitat serà la Maxa dels Gatets, amb un recorregut de 3,5 km, el qual també tindrà sortida i arribada des de la platja de Sant Esteve de La Fosca. Aquest recorregut està pensat especialment per als nens i les nenes que tinguin ganes de passar una bona estona corrents o caminant, acompanyats en tot moment d’un adult.

Aquest esdeveniment esportiu té la particularitat de realitzar-se en horari pràcticament nocturn, és per això que serà obligatori que cada participant porti un punt de llum o frontal que els ajudarà a poder seguir el recorregut on hi aniran trobant la senyalització amb cintes reflectants i cartells vistosos.

Inscripcions
Les persones interessades a participar a la Marxa dels Gats poden fer les inscripcions de manera online a través del web www.curses.cat.

El preu de les inscripcions és de 10 euros i inclou l’assegurança, la samarreta de la marxa, els avituallaments, l’entrepà i beguda al finalitzar i la participació en un sorteig amb diferents obsequis. Per als participants de la Marxa dels Gatets, l’obsequi serà una medalla finisher de fusta.

La recollida de la polsera identificativa o dorsal es farà el mateix dissabte 23 de setembre a partir de les 18 h a la platja de Sant Esteve de La Fosca.

Foto: cartell de l'edició d'enguany de la Marxa dels Gats

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments