24/05/2023 Entitats associatives

La colla del carnaval palamosí “Les Pardales”, organitza el seu primer Festival Infantil que tindrà lloc dissabte a la plaça de Josep Sarquella

Durant tot el dia, de les 11 a les 21 h, es programen tallers, classes de ioga infantil, master class de zumba familiar o concerts, però també es podrà gaudir de la presència de parades artesanes i food trucks. Es destaca la participació de la colla del carnaval “Les Arreplegades”, que organitzarà un taller per pintar corones que seran distribuïdes entre els infants participants. A partir de les 18 h tindrà lloc l’actuació de la formació musical Rikus, que oferirà un ampli repertori de cançons incloses en el seu espectacle infantil.

Dissabte vinent, 27 de maig, la plaça de Josep Sarquella (avinguda de Catalunya amb carrer Nàpols) acollirà el primer Festival Infantil que organitza la colla del carnaval de Palamós, “Les Pardales”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós i l’empresa Haribo.

Durant tot el dia, de les 11 a les 21 h, es programaran tallers, master class de zumba familiar o concerts, però també es podrà gaudir de la presència de parades artesanes i food trucks ubicades a la plaça. El programa també inclou una classe de ioga infantil (per a la qual caldrà portar estoreta), a càrrec de Berta Costa; o bé el vermut familiar que s’iniciarà a les 12 h, i que estarà amenitzat musicalment pel disjokey Bruc.

Cal destacar també la participació de la colla del carnaval “Les Arreplegades”, que de les 11 a les 14 h faran un taller per pintar corones, que distribuiran a tots els infants que participin a la festa.

Concert amb Rikus
Una de les activitats centrals de la jornada serà l’actuació de la formació musical Rikus, que a partir de les 18 h, oferirà un ampli repertori de cançons incloses en el seu espectacle infantil, amb una gran varietat d’estils musicals (funk, disc, techno, reggae, rock, ska…). Les cançons parlen de festes, tradicions i situacions que són properes a tots els infants i que busquen la complicitat del públic participant.

L’accés al Festival Infantil és gratuït, però per a poder participar als tallers que es programin caldrà abonar 5 euros, amb l’obtenció d’un tiquet que permetrà l’accés a qualsevols dels tallers que s’organitzin sense límit de nombre ni d’horari.

Foto: la plaça de Josep Sarquella acollirà dissabte el Festival Infantil que organitza la colla del carnaval de Palamós, “Les Pardales”.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments