30/09/2019 Joventut

El jovent de Palamós podrà demostrar les seves habilitats culinàries amb el concurs "Focs creuats!"

Aquesta és una iniciativa de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós que té com a objectiu la realització d'una proposta lúdica i divertida a la vegada que s'introdueix els joves al món de la cuina, aportant-los els coneixements bàsics per a poder elaborar una cuina senzilla, equilibrada i saludable. El concurs és adreçat a nois i noies del municipi de 13 a 30 anys, s'iniciarà a partir del dimecres dia 9 d'octubre, i fins aquest dia es mantindran les inscripcions obertes. Aquesta activitat està pensada per a equips de 3 o 4 joves que assessorats per professionals de la cuina hauran de preparar-se per fer, amb producte de proximitat i de temporada, els millors entrants, un plat principal i postres.

El proper dimecres dia 9 d'octubre l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós posarà en marxa el primer concurs de cuina per a joves.

Amb el nom de "Focs creuats!" aquesta proposta, totalment gratuïta, té com a objectiu la realització d'una proposta lúdica i divertida a la vegada que s'introdueix els joves al món de la cuina, aportant-los els coneixements bàsics per a poder elaborar una cuina senzilla, equilibrada i saludable.

El concurs és adreçat a nois i noies del municipi de 13 a 30 anys, es durà a terme a l'Espai del Peix i s'iniciarà el dimecres 9 d'octubre, seguint posteriorment els dies 16 i 23 d'octubre. Totes les sessions s'inclouen dins les jornades "Palamós Gastronòmic" i es realitzaran de 17:30 a les 19:30 h.

Inscripcions obertes
Tots els joves interessats a poder participar en el concurs "Focs creuats!" poden fer la seva inscripció a: espai.jove@palamos.cat, fins al dia 8 d'octubre. Cal destacar que les places són limitades.

Aquesta activitat està pensada per a equips de 3 o 4 joves que assessorats per professionals de la cuina hauran de preparar-se per fer, amb producte de proximitat i de temporada, els millors entrants, un plat principal i postres.

Els cuiners professionals que assessoraran els joves durant el concurs seran: Antoni Izquierdo (rest. Mas dels Arcs), Agustí Soto (rest. Can Guillermo), Tomàs Brull (rest. DVisi) i Xavier Jabato (rest. Maria de Cadaqués)

Els concursants es trobaran durant aquestes sessions del concurs, amb diverses proves que hauran de superar per a l'elaboració de les seves receptes, per a les quals comptaran tant amb comodins d’ajuda com amb entrebancs, com pot ser poder agafar un ingredient d’un altre equip o penalitzar-los cinc minuts sense poder cuinar.

L'equip guanyador del primer concurs de cuina per a joves, "Focs creuats!", tindrà com a premi una experiència gastronòmica en un dels restaurants col•laboradors.

Foto: imatge d'un curs de cuina per a joves realitzat a l'Espai del Peix.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments