15/05/2019 Entitats associatives

Més d'una vintena d'expositors participaran aquest dissabte a la primera edició de la Fira del Disc Antic que tindrà lloc a Palamós

L'activitat és organitzada per l'entitat palamosina AMS Club de Fans 60's, 70's 80's, i es durà a terme des de les 10 a les 20:30 h al carrer de Cervantes i la plaça dels Arbres. Les parades participants provenen d'arreu de Catalunya, i permetran al públic assistent la compra de tota mena de materials relacionats amb la música, destacant la venda i exposició de CD, vinils, reproductors o instruments. L'activitat es complementarà amb la participació de tres discjòqueis que havien treballat en discoteques i sales de festa de la Costa Brava, i que durant tota la jornada punxaran música. A banda a migdia hi haurà vermut popular, i finalment a les 19:30h es realitzarà el concert del grup DexBand.

Palamós obrirà dissabte vinent, 18 de maig, una nova proposta lúdica i cultural que s'incorpora en el seu calendari anual, amb la realització de la 1a Fira del Disc Antic.

Aquesta activitat és organitzada per l'entitat palamosina AMS Club de Fans 60's, 70's 80's, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Palamós, i tindrà lloc de les 10 a les 20:30 h al carrer de Cervantes i la plaça dels Arbres, que aquest dia es convertirà en un gran espai per a vianants.

Un total de 25 parades de professionals d'aquest sector, provinents d'arreu de Catalunya, ja han sol•licitat prendre part en aquesta primera edició de la Fira. Aquests expositors s'ubicaran al carrer de Cervantes, i permetran al públic visitant la compra de tota mena de materials relacionats amb la música, destacant els CD, vinils, reproductors o instruments musicals, entre altres.

Aquesta activitat es complementarà amb la participació de tres discjòqueis, Dj Àngel, Dj Pasqual i Dj Joan, que havien treballat en discoteques i sales de festa com Maddox o Marinada, i que durant tota la jornada (d'11 a 13:30 h i de 17 a 19:30 h) punxaran música, des de l'escenari que l'organització ubicarà a la plaça dels Arbres.

Precisament la plaça dels Arbres també serà el punt on s'organitzarà a les 11h un vermut popular; i on a les 19:30 h es realitzarà el concert de tancament de la 1a Fira del Disc Antic amb la participació del grup DexBand.

Foto: Fira del Disc Antic.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments