12/09/2023 Servei de Premsa

L'Ajuntament de Palamós fa un minut de silenci en senyal de dol i condemna pel feminicidi que aquesta setmana ha tingut lloc al municipi

La concentració ha tingut lloc aquest dimarts 12 de setembre a les 19 h, davant l’edifici de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de la Consellera d’Igualtat i Feminismes.

L'Ajuntament de Palamós ha fet un minut de silenci avui dimarts 12 de setembre a les 19 h, en senyal de dol i condemna pel feminicidi que la setmana passada va ocórrer al municipi.

La concentració ha tingut lloc davant l’edifici de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de la corporació municipal i de la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, així com de la directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich Solé i la delegada dels Serveis Territorials del departament d'Igualtat i Feminismes, Marta Casacuberta Solà.

L'Ajuntament de Palamós vol expressar el rebuig de tot municipi a la violència de gènere i a favor del respecte, la convivència, la tolerància i la defensa del dret de les dones, i per sobre de tot, a viure dignament i lliures de tota violència.

Foto: imatge de la consellera d’Igualtat i Feminismes, acompanyada dels representants polítics durant l’acte del minut de silenci realitzat davant l’Ajuntament.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments