09/06/2023 Servei de Premsa

S’inicia el projecte d’arranjament del tram de camí de ronda de Sota Pedró, per fer-lo accessible a les persones amb mobilitat reduïda

Les obres afecten el tram d’aquest camí que uneix la plaça del Pedró amb l’aparcament del carrer de Roger de Flor. Aquest projecte permetrà la millora del paviment de tot el traçat, amb una superfície global de 254m2. També s’inclourà la instal·lació d’una nova barana en tot aquest tram del camí de ronda. Els treballs són a càrrec d’una empresa especialitzada en obra pública i el seu cost és de prop de 44 mil euros.

Aquest mes de juny s’ha iniciat el procés d’execució del projecte d’adequació del camí de ronda de Sota Pedró, mitjançant el qual es permetrà l’arranjament de tot el seu traçat, fent-lo accessible a les persones amb mobilitat reduïda.

Es tracta d’un projecte que ha estat elaborat pels Serveis Tècnics municipals i que afecta el tram d’aquest camí, que uneix el mirador de la plaça del Pedró amb l’aparcament del carrer de Roger de Flor, un àmbit situat entre el barri vell i el port Marina Palamós, molt a prop de la zona portuària de la Pedrera.

Arranjament del camí i nova barana
L’espai on s’actua té una superfície global de 254m2, bàsicament de sauló, que actualment es troba en un cert mal estat.

Les tasques que ara s’executen són a càrrec d’una empresa especialitzada en obra pública, i es basen en l’extracció i enderroc dels elements obsolets, el moviment de terres, i la pavimentació.

Aquestes obres també inclouen la formació de les vorades i la instal·lació d’una nova barana en tot aquest tram del camí de ronda, així com l’obra civil pel pas de serveis.

El cost d’aquests treballs és de 43.862 euros, i el seu termini d’execució de dos mesos.

Foto: procés d'obres al tram de camí de ronda de Sota Pedró.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments