02/06/2023 Promoció Econòmica

Demà dissabte Palamós obrirà una nova edició de la fira comercial “Palamóswing”

Aquesta festa del comerç local tindrà lloc durant tot dissabte i el matí de diumenge, on els carrers de la zona comercial de Palamós acolliran les prop de 40 parades de comerços locals. Seguint la dinàmica d’aquests darrers anys, les botigues participants obsequiaran els clients amb vals per a participar d’activitats gratuïtes adreçades als més menuts. També es duran a terme dos concerts amb música en viu a ritme de swing. “Palamóswing” és organitzada per l’entitat Fecotur i se suma un any més a l’oferta de fires comercials del municipi, juntament amb “ForaStoc”, que té lloc el mes de març, i la “Dolce Vita” del mes d’agost.

Els comerciants de Palamós associats a l’entitat Fecotur participaran aquest cap de setmana a la fira comercial “Palamóswing”, que tindrà lloc demà dissabte 3, durant tot el dia (de 10 a 21 h), i el matí de diumenge 4 de juny (de 10 a 14 h), a la zona comercial centre de Palamós.

Prop de 40 botigues participants ubicaran les seves parades en un ampli itinerari a l’aire lliure, concretament als carrers: Tauler i Servià, Major, Cervantes, Dídac Garrell i plaça dels Arbres; un excepcional recorregut on els comerços de Palamós oferiran articles de roba, d’alimentació i de regal, antre altres.

Les diverses parades participants convertiran la zona comercial del nucli antic de Palamós en un gran espai per a vianants, tancat al trànsit, i on els visitants podran passejar i comprar tota mena de productes que oferiran els comerciants, amb la mateixa qualitat i varietat de sempre, a preus molt econòmics i amb descomptes especials.

Activitats infantils i música en viu
Seguint la dinàmica d’aquests darrers anys, les botigues participants obsequiaran els clients amb vals per a participar d’activitats gratuïtes adreçades als més menuts. Es tracta concretament de les que tindran lloc a l’espai de la ludoteca, que se situarà al carrer del President Francesc Macià, on la mainada es podrà divertir metres els pares fan les seves compres; o bé les que tindran lloc a l’Estenedor de xarxes, al port, on es troben ubicats diversos jocs inflables.

Durant la realització de la Fira es tancarà al trànsit de vehicles els carrers comercials del centre, i al tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre, entre els carrers del President Francesc Macià i el passeig del Mar.

En aquest espai tindran lloc els dos concerts de música en viu que es programen per aquesta edició. Es tracta dels que es duran a terme demà dissabte a les 12 h i les 18 h, i que tindran la música swing com a protagonista.

“Palamóswing” és organitzada per l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i Aigües Palamós; i se suma un any més a l’oferta de fires comercials del municipi, juntament amb “ForaStoc”, que té lloc el mes de març, i la “Dolce Vita” del mes d’agost.

Foto: Fira comercial a Palamós.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments