14/05/2021 Festes i Tradicions

El passeig del Mar acollirà demà dissabte la 2a edició de la Fira del Disc Antic

L'activitat comptarà amb un total de 25 expositors d’arreu de Catalunya i és organitzada per l'entitat palamosina AMS Club de Fans 60's, 70's 80's. La Fira tindrà lloc de les 10 del matí i fins a les 20:30 h del vespre, període en el qual el públic assistent podrà gaudir del material exposat a les parades participants, amb la possibilitat d’adquirir tota mena d’elements i objectes relacionats amb la música, destacant la venda i exposició de CD, vinils, reproductors o instruments. L'activitat es complementarà amb la participació de tres discjòqueis que havien treballat en discoteques i sales de festa de la Costa Brava, i que durant tota la jornada punxaran música. A banda a migdia hi haurà vermut popular, i finalment a les 19:30 h es realitzarà el concert del grup DexBand.

Palamós obrirà demà dissabte, 15 de maig, la 2a Fira del Disc Antic, que l’any passat no es va poder fer a causa de les restriccions aplicades amb motiu de la pandèmia.

Aquesta activitat lúdica i cultural és organitzada per l'entitat palamosina AMS Club de Fans 60's, 70's 80's, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Palamós, i tindrà lloc de les 10 a les 20:30 h al passeig del Mar, que enguany agafa el relleu al carrer de Cervantes, seu de la primera edició, amb l’objectiu d’ubicar l’activitat en un espai més ampli adequat a les mesures per a la prevenció de contagis per Covid.

Un total de 25 parades de professionals d'aquest sector, provinents d'arreu de Catalunya, participaran en aquesta Fira. Aquests expositors permetran al públic visitant la compra de tota mena de materials relacionats amb la música, destacant els CD, vinils, reproductors o instruments musicals, entre altres.

Aquesta activitat es complementarà amb la participació de tres discjòqueis, Dj Àngel, Dj Pasqual i Dj Joan, que havien treballat en la dècada dels 80 en discoteques i sales de festa emblemàtiques de la Costa Brava, com Maddox o Marinada, i que durant bona part de la jornada (d'11 a 17 h) punxaran música des de l'escenari del passeig del Mar.

A les 11:30 h tindrà lloc un vermut popular; i a les 19:30 h es realitzarà el concert de tancament de la 2a Fira del Disc Antic amb la participació del grup DexBand.

Foto: imatge de la 1a edició de la Fira del Disc Antic.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments