14/05/2019 Promoció Econòmica

El programa "Crea i emprèn" ofereix sessions formatives gratuïtes per a empreses i persones emprenedores de Palamós

Aquesta acció formativa, dividida en diverses sessions de treball, fomenta l'impuls per a la creació de nous productes, activa pràctiques per a la gestió col•laborativa, i assessora i dóna suport a les empreses i persones emprenedores locals. Les sis sessions programades comptaran amb la participació d'experts en cadascuna d'elles i tindran lloc entre aquest mes de maig i el mes de juliol. Les persones interessades a participar-hi poden fer la seva inscripció mitjançant el web: www.palamosocupacio.cat.

L'Ajuntament de Palamós torna a posar en marxa, una nova edició del programa "Crea i emprèn" que és adreçat principalment a empreses i persones emprenedores locals, amb l'objectiu de formar, acompanyar i donar suport a projectes empresarials locals, impulsant la creació de noves empreses al municipi i donant suport a les que estan en fase de creixement i consolidació.

Aquesta acció formativa, totalment gratuïta, es divideix en un total de sis sessions de treball, que s'iniciaran aquest proper dijous dia 16 de maig i seguiran els dies 23 i 30 de maig, 6 i 13 de juny, i que es tancarà finalment el dia 4 de juliol. Totes les sessions tindran lloc en les dependències de la Cambra de Comerç de Palamós en horari de matí.

Les jornades comptaran amb la participació d'experts en cadascuna d'elles, els quals aportaran informació i assessorament sobre la creació de nous productes, l'impuls de la gestió col•laborativa, l'assessorament sobre els aspectes jurídics de l'empresa o bé les estratègies de l'ecodisseny en el producte, entre altres.

Informació i inscripcions
Les persones interessades a poder participar gratuïtament en qualsevol d'aquestes sessions poden consultar el programa formatiu que s'ofereix en cadascun dels tallers i formalitzar la seva inscripció al web: www.palamosocupacio.cat.

Aquesta activitat és organitzada per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós, amb la col•laboració de la Cambra de Comerç del municipi i l'entitat comercial local Fecotur; i el cofinançament de la Diputació de Girona, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball.

Foto: imatge de cursos formatius realitzats a Palamós.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments