09/05/2019 Promoció Econòmica

El web municipal de Palamós permetrà visualitzar en directe, la imatge més turística del municipi

Una càmera instal•lada a la teulada del Museu de la Pesca permet tenir una perspectiva privilegiada per a captar la principal imatge de la façana marítima del municipi, amb el barri vell presidit pel campanar, la platja o el port com a protagonistes. Els usuaris del web municipal podran visualitzar aquesta imatge turística de Palamós en qualsevol moment del dia. Aquesta nova "finestra" oberta al paisatge de Palamós ja estarà ubicada de manera permanent al web municipal a partir d'aquest cap de setmana, coincidint amb la realització del tradicional festival marítim, Palamós Terra de Mar, que té lloc al port de la vila.

Palamós ubicarà al seu web municipal una de les imatges turístiques més reconegudes, com és el de la façana marítim captada des del port de la vila, amb la la façana portuària del barri vell, amb les escales del Casino, la plaça Murada i el campanar de l’església de Santa Maria, per un costat; i la platja Gran i el port, per l'altre.

Mitjançant una càmera que s'ha instal•lat a la teulada del Museu de la Pesca, ubicat al port pesquer, i damunt el seu extrem sud, es permet tenir una perspectiva privilegiada per captar en directe aquestes imatges.

L’interès de l'Ajuntament de Palamós ha estat el de poder situar aquesta càmera en un indret proper a la façana marítima que forma el barri vell, i on el port i la platja també en fossin protagonistes de la imatge turística que es captés.

Tot i que la imatge habitual que emetrà la càmera serà el de la platja Gran, amb el barri vell i el campanar de l’església de fons; la càmera podrà girar 360º sobre el seu eix amb la possibilitat d’obtenir imatges també dels creuers turístics atracats al port o de la dàrsena pesquera.

Els usuaris del web municipal podran visualitzar aquesta imatge turística de Palamós en qualsevol moment del dia, coneixent en directe i de manera còmoda l'estat meteorològic, però també de tenir, en moments puntuals de l'any, una imatge general d'algunes de les activitats festives o populars que es puguin realitzar en aquest àmbit, com els actes de la Festa Major amb l'ambient de les parades de fira que s'ubiquen al costat de la platja Gran; l'activitat Mar de Birres, que es fa al racó de la platja, o el festival marítim Palamós Terra de Mar, que té lloc al port pesquer.

Precisament aquesta imatge turística s'estrenarà oficialment i ja es podrà visualitzar de manera permanent al web municipal, a partir d'aquest proper cap de setmana, coincidint amb la realització d'aquest tradicional festival marítim, que enguany té lloc dissabte 11 i diumenge 12 de maig, al port de Palamós.

Foto: una de les principals perspectives que capta la nova càmera.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments