09/08/2018 Servei de Premsa

S'inicien les tasques d'arranjament d'un tram de la barana del camí de ronda

El sector afectat és el de l'àmbit de Sota Pedró on la barana començava a presentar un cert deteriorament. Les tasques són a càrrec d'operaris de la Brigada municipal i es preveu que s'enllesteixin durant la setmana vinent. L'arranjament d'aquest tram de barana coincideix amb la finalització del projecte de millora del Parc de Sota Pedró situat sota aquest tram de camí de ronda.

Operaris de la Brigada municipal de l'Ajuntament de Palamós han iniciat aquesta setmana les tasques d'arranjament d'un tram de la barana situada en el sector del camí de ronda comprés entre la plaça del Pedró i el carrer de Sota Pedró.

Darrerament s'havia detectat que els trams de barana afectats presentaven un cert deteriorament i es requeria actuar per al seu arranjament.

Amb aquest objectiu el projecte que ara s'executa preveu canviar tot el primer tram de barana i de fer la substitució de seccions concretes en la resta de traçat.

Per realitzar aquestes tasques s'han col•locat tanques en paral•lel a les zones de treball per tal de garantir la seguretat dels vianants. Es preveu que la substitució de les baranes d'aquest tram de camí de ronda s'enllesteixi en la seva totalitat durant la setmana vinent.

Finalització del projecte de millora del Parc de Sota Pedró
L'inici d'aquestes tasques d'arranjament coincideix amb la finalització del projecte de millora del Parc de Sota Pedró que es troba situat sota aquest tram de camí de ronda, concretament entre el barri vell i el port Marina Palamós, molt a prop de la zona portuària de la Pedrera.

Les obres de millora realitzades en aquest parc s'han basat en la instal•lació d'una font per a beure, la ubicació de diversos bancs i papereres, així com d'una tanca perimetral de fusta que ara envolta el parc. També s'ha instal•lat un sistema de rec automàtic per a les plantes que s'hi troben ubicades i per a mantenir hidratada la superfície del parc.

Foto: operaris de la Brigada treballant en la substitució de la barana.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments