12/02/2018 Medi Ambient

Palamós proposa conèixer de prop les aus més característiques de l'entorn mitjançant les activitats mediambientals d'hivern

Aquest proper dissabte 17 de febrer s’iniciarà aquest cicle d’activitats gratuïtes que organitza l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós. El calendari d'activitats s'obrirà amb una xerrada d'introducció al món de l'ornitologia que tindrà lloc a la finca municipal de Can Pere Tià. El programa també inclourà la descoberta de les aus que habiten el litoral, una sessió pràctica d'anellament d'ocells o bé una xerrada sobre les característiques i secrets de l'espècie dels mussols. Les activitats mediambientals d'hivern s'arrodoneixen amb el concurs d'Instagram mitjançant el qual es proposa als participants que capturin amb imatges, "el despertar de la primavera a Palamós".

Dissabte vinent 17 de febrer, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós obrirà una nova edició del cicle d’activitats gratuïtes que promouen els valors naturals i ambientals que fomenta el municipi.

Sota el nom “Aquest hivern...descobrim els ocells”, la proposta permetrà als seus participants conèixer de prop les aus més característiques de l'entorn.

El calendari de les activitats programades s'iniciarà dissabte a la tarda, a la finca municipal de Can Pere Tià (camí d'accés a la vall de Bell-lloc) amb la realització d'una xerrada d'introducció al món de l'ornitologia a càrrec de membres del grup de natura Sterna. L'activitat es complementarà amb la realització d'un taller de construcció de caixes niu.

Les propostes del programa “Aquest hivern... descobrim els ocells” seguiran el dissabte dia 24 de febrer, amb la realització d'un itinerari a peu per un tram del camí de ronda de la vila, on acompanyats de membres del grup de natura Sterna es donaran a conèixer les espècies d'ocells que habiten el litoral.

L'activitat prevista inclou la realització d'una sessió pràctica d'anellament d'ocells que tindrà lloc a la finca municipal de Can Pere Tià, el dissabte dia 3 de març, al matí. En aquest cas la proposta serà a càrrec del grup Galanthus Natura.

Les activitats finalitzaran el diumenge 4 de març amb la sessió dedicada a poder conèixer les característiques i secrets de l'espècie dels mussols. La proposta tindrà lloc a can Pere Tià, al matí, i serà a càrrec del biòleg, Daniel Castro.

Inscripció prèvia
Totes les activitats incloses en aquest programa són gratuïtes. Tot i així per a poder participar-hi, caldrà la inscripció prèvia de les persones interessades.

Les inscripcions es poden fer a la seu de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós, o bé al telèfon: 972 27 72 00, naturapalamos@gmail.com

Concurs Instagram #despertaprimaverapalamos
Totes aquestes activitats s'arrodoneixen amb un concurs Instagram que amb el hashtag #despertaprimaverapalamos proposa capturar els paisatges palamosins que transmetin la transició entre l'hivern i la primavera.

La proposta ja ha publicat les bases al Facebook Natura Palamós i està premiat amb un àpat per a dues persones en un restaurant de la vila.

Foto: imatge del cartell de les activitats mediambientals d'hivern.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments