10/10/2017 Acció Social i Ciutadania

L’Agrupació teatral palamosina Gespa Teatre presenta demà dimecres i dijous l’obra ‘Tots eren fills meus’ amb finalitat solidària per la fundació Vimar

El Teatre La Gorga de Palamós acull aquest dimecres 11, a les 21h, i dijous 12 d’octubre, a les 19h, la representació de l’obra Tots eren fills meus a càrrec de La Gespa. Tots eren fills meus és una obra clàssica del dramaturg Arthur Miller adaptada i representada per La Gespa amb la qual han guanyat diversos premis en l’última edició del Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada. El preu de les entrades es cobrarà en taquilla inversa i els diners recaptats seran a benefici de la Fundació Vimar que treballa per millorar la vida de les persones amb discapacitat al Baix Empordà.

Aquest dimecres 11 d’octubre, a les 21h, i dijous 12, a les 19h, el Teatre La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’obra de teatre Tots eren fills meus, una obra estrenada el passat desembre a Palamós que torna ara amb finalitats solidàries.

Tots eren fills meus és una de les obres fonamentals del gran dramaturg nordamericà Arthur Miller, adaptada i representada per l’Agrupació Teatral La Gespa. L’obra està dirigida per Jordi Massoni i protagonitzada per Àngels Dalmanu, Xavier Salvadó, Martí Pàmies, Anna Ferrer, Xavi Casanovas, Elena Buxeda, Juli Estanyol, Gemma Palet i Pep Oliu. Encara el conflicte plantejat a l’establishment nord-americà posterior a la II Guerra Mundial, durant la qual alguns empresaris es van enriquir amb la indústria militar. És una mirada crua i lúcida en l’escenari d’una família benestant amb un passat obscur.

L’Agrupació Teatral La Gespa ha representat l’obra en diferents teatres de la província durant aquest any, i en el 23è Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada va ser reconeguda amb el primer premi d’actriu principal per Àngels Dalmau; el primer premi d’actriu secundària per Anna Ferrer; el primer premi en escenografia, llum i so per David Sagrera; premi a la millor obra i premi a la millor obra de votació popular, entre altres reconeixements.

Taquilla inversa
El preu de les entrades es cobrarà en taquilla inversa, per tant, l’espectador pagarà una vegada vista l’obra i segons el que consideri oportú. Tots els beneficis aniran a càrrec de la fundació Vimar, que treballa perquè totes les persones amb discapacitat del Baix Empordà tinguin acolliment residencial, atenció diürna i un programa de suport a l’autonomia a la pròpia llar.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través de la pàgina web www.lagorga.cat, a les Oficines de Cultura (C. Ave Maria 3, 2n pis) de 9 a 16 h o el mateix dimecres i dijous, una hora abans de l’obra, a la taquilla del Teatre La Gorga.

Foto: Arxiu Fotogràfic de Gespa Teatre

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments