21/07/2017 Medi Ambient

Millores en els 200 contenidors d'envasos lleugers repartits pels carrers de Palamós

Durant aquesta setmana s'ha iniciat la substitució de la tapa d'aquests contenidors que ara seran totalment de color groc amb l'objectiu de fer-los més visibles per als usuaris. Fins ara aquests contenidors només es diferenciaven dels destinats a recollir la fracció resta, per una portella de color groc situada damunt la tapa negra la qual cosa provocava, en ocasions, la confusió d'algun usuari que llençava la brossa en aquest contenidor. La mesura possibilitarà seguir augmentant la qualitat del material recollit en el contenidor d'envasos lleugers, que l'any passat a Palamós va ser de més de 550 tones.

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós en coordinació amb l'empresa concessionària al municipi de la recollida d'escombraries i neteja viària, ha iniciat aquesta setmana el procés de substitució de les tapes que cobreixen els 200 contenidors d'envasos lleugers que hi ha repartits pels carrers de Palamós.

Aquestes noves tapes seran totalment de color groc amb l'objectiu de fer més visibles per als usuaris els contenidors d'envasos lleugers.

Actualment aquests contenidors només es diferencien dels destinats a recollir la fracció resta, per una portella de color groc situada damunt la tapa que és negra, mentre que el de resta la portella és de color gris clar.

La utilització de portella permetia, de manera còmoda, treure i posar aquest element per poder combinar la funció de recollida del contenidor segons necessitats.

Darrerament però s'havia detectat que malgrat la diferència de colors de la portella, en ocasions, alguns usuaris es confonien llançant la brossa o els envasos en el contenidor equivocat.

Amb la nova tapa aquests contenidors tindran la funció fixa de recollida d'envasos lleugers possibilitant seguir augmentant la qualitat del material recollit en el contenidor d'envasos lleugers, que l'any passat a Palamós va ser de més de 550 tones.

Foto: contenidors d'envasos lleugers ubicats a la zona de La Fosca, amb la nova tapa groga.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments