16/01/2018 Participació Ciutadana

Palamós informa la ciutadania del pressupost municipal de 2018 amb l'edició d'un llibret que es distribueix a tots els domicilis

Amb aquest objectiu s’han editat 11.000 llibrets que inclouen el resum del pressupost municipal. Aquest document mostra de manera planera els ingressos i despeses municipals, així com a les inversions previstes per aquest any a la vila. El pressupost global de 2018 és de 23.210.200 €, amb 1.640.000 € destinats a inversions, dels quals 85.000 € seran executats a proposta i votació de la ciutadania. En paral•lel s'adjunta un tríptic amb una proposta de participació ciutadana mitjançant la qual els palamosins i les palamosines decidiran com es distribueix un apart del pressupost d'inversions. L’objectiu d’aquesta doble proposta és la de donar a conèixer de primera mà a la ciutadania l’administració dels recursos municipals, així com el de potenciar la participació ciutadana en la presa de decisions.

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat aquesta setmana la distribució per als domicilis de la vila d'un total de 10 mil llibrets informatius (un miler més es repartirà des dels diversos serveis municipals) del pressupost municipal de 2018, seguint la línia dels editats els darrers dos anys.

Aquest document mostra de manera resumida i planera els ingressos i despeses municipals, així com a les inversions previstes per aquest any a la vila. El llibret inclou també codis QR on poder consultar en línia, tant el pressupost municipal com les ordenances municipals 2018.

L’objectiu d’aquesta proposta és la de donar a conèixer de primera mà a la ciutadania i de manera transparent, com es canalitza l’administració dels recursos econòmics de la vila, així com el finançament de projectes i dels serveis municipals.

L’Ajuntament de Palamós va aprovar a principis del passat mes d'octubre el pressupost municipal de 2018 que puja a un total de 23.210.200 euros, amb 1.640.000 euros destinats a inversions, dels quals 85.000 € seran executats a proposta i votació de la ciutadania.

"Palamós amb veu i vot"
Per a poder decidir el destí d'aquests 85.000 € l'Ajuntament ha iniciat la campanya "Palamós amb veu i vot" i junt amb el document informatiu del pressupost, s'adjunta també un tríptic mitjançant el qual els ciutadans poden votar diverses propostes, entre un total de vint, que giren entorn de projectes de manteniment i millora dels equipaments, l'urbanisme, la mobilitat o la millora de l'espai públic del municipi.

Foto: pressupost municipal 2018.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments