12/05/2022 Festes i Tradicions

Palamós ja té la imatge que representarà la Festa Major 2022

Es tracta d’un disseny elaborat pel palamosina Miriam Fernández, que es basa en una composició encapçalada pels campanars de Palamós i Sant Joan, amb el fons d’un castell de focs i amb el protagonisme de quatre mans que subjecten elements de la Festa Major, com un petard, un tradicional got de “Barraques”, o un globus amb la figura d’un aneguet de fira. La Festa Major de Palamós 2022, tindrà lloc del 23 al 26 de juny, recuperant la total normalitat després que en els darrers dos anys s’hagi hagut d’adaptar a les normatives Covid. Les activitats previstes estan pensades per al gaudi de totes les edats i es duran a terme en diversos espais del municipi a l’aire lliure. El programa recupera el tradicional castell de focs així com les activitats que s’inclouen a la festa i que realitzen entitats locals.

La Festa Major de Palamós ja té la imatge que representarà enguany aquesta activitat festiva.

El jurat del Concurs de la imatge de la Festa Major de Palamós 2022, que és format per la regidora de Cultura, Turisme i Biblioteca, així com per diversos tècnics municipals, ha escollit el disseny elaborat per la palamosina Miriam Fernández, entre les 14 propostes presentades.

Aquesta estudiant de quart curs de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona, confessa sentir passió pel disseny gràfic i el dibuix, així com per la Festa Major de Palamós. “Sempre he volgut presentar-me a aquest concurs, i aquest any he trobat la força i les ganes per fer-ho, i aquest ha estat el resultat!"

El cartell que ha elaborat i que ha esdevingut guanyador es basa en una composició encapçalada pels campanars de Palamós i Sant Joan, amb el fons d’un castell de focs i amb el protagonisme de quatre mans que subjecten elements de la Festa Major, com un petard, un tradicional got de “Barraques”, una porció de coca de Sant Joan, o un globus amb la figura d’un aneguet de fira.

El jurat ha destacat l’originalitat, creativitat i qualitat que es recull en el disseny del cartell guanyador, l’autora del qual rebrà el premi dotat amb 250 euros.

Programa festiu per a tothom
La Festa Major de Palamós tindrà lloc, com és tradicional, del 23 al 26 de juny, recuperant la total normalitat després que en els darrers dos anys s’hagi hagut d’adaptar a les normatives Covid.

Les activitats previstes estan pensades per al gaudi de totes les edats i es duran a terme en diversos espais del municipi a l’aire lliure. El programa recupera el tradicional castell de focs així com les activitats que s’inclouen a la festa i que realitzen entitats locals.

Foto: el cartell de la Festa Major de Palamós 2022, dissenyat per Miriam Fernández.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments