04/01/2022 Àrea de Cultura

L’estenedor de xarxes del port serà el punt d’arribada dels Reis d’Orient a Palamós

Demà dimecres 5 de gener Ses Majestats arribaran per mar a Palamós on els nens i les nenes els estaran esperant a l’estenedor de xarxes. A les 17.30 h tindrà lloc l’espectacle ‘Cirkifoc’ que amenitzarà l’espera de l’arribada dels Reis d’Orient, des de l’estenedor de xarxes del port. La cavalcada tindrà lloc a partir de les 19 h des de Sant Joan i fins al Teatre La Gorga on els infants podran saludar els Reis d’Orient mantenint la distància de seguretat.

Demà dimecres 5 de gener Palamós recuperarà la tradicional arribada dels Reis d’Orient per mar amb la novetat que els nens i nenes i les seves famílies els esperaran a l’estenedor de xarxes del port, en un espai ampli i diàfan per a poder mantenir la distància de seguretat. De totes maneres, malgrat tot sigui a l’exterior, caldrà portar mascareta.

A les 17.30 h al mateix estenedor de xarxes, tindrà lloc l’espectacle ‘Cirkifoc’ on les llums, la música i el circ faran que l’espera de l’arribada de Ses Majestats sigui un moment especial per als nens i nenes i les seves famílies.

A partir de les 18 h, els tambors i les gralles de l’Orquestra de Reis anunciaran l’arribada de Ses Majestats amb vaixell per mar, que desembarcaran al port i, tot seguit, es desplaçaran a peu fins a l’escenari situat a l’estenedor de xarxes per a poder donar la salutació i benvinguda a tots els nens i nenes de Palamós i Sant Joan.

A partir de les 19 h, s’iniciarà la tradicional cavalcada dels Reis d’Orient que començarà des de Sant Joan i arribarà fins al Teatre La Gorga, el recorregut és suficientment llarg per tal que el públic es pugui distribuir sense aglomeracions. Ses Majestats baixaran de les seves carrosses a l’inici del carrer de Dídac Garrell i faran un recorregut a peu des d’aquesta via, passant pel carrer Major i fins arribar al teatre.

Enguany també, l’agrupació de batucada Repercussió de Palamós col·laborarà animant la festa pels carrers cèntrics de la vila mentre els nens i nenes i les seves famílies esperen l’arribada de la comitiva Reial, pels voltants de les 19 h.

A les 20 h, el Teatre La Gorga acollirà la tradicional salutació dels Reis d’Orient a tots els infants, enguany amb distància de seguretat, control d’aforament i mascareta obligatòria.

Foto: arribada dels Reis d'Orient al moll de Palamós en una foto d'arxiu.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments