08/10/2021 Servei de Premsa

Palamós se suma avui a l’apagada “Desconnecta de les elèctriques”

La il•luminació exterior d’equipaments municipals es desconnectaran entre les 22 i les 22:30 h, com a protesta per l’encariment continuat del preu de la llum. Aquesta acció simbòlica forma part d’una iniciativa d’entitats i municipis que té com a objectiu visibilitzar l’abús d’aquest increment tarifari, amb el patiment que comporta per a moltes famílies, així com el risc econòmic per al teixit empresarial.

El municipi de Palamós se sumarà avui a la iniciativa “Desconnecta de les elèctriques”, i entre les 22 i les 22:30 h apagarà tota la il•luminació exterior d’equipaments municipals, concretament de la façana de l’Ajuntament i del Pavelló Municipal d’Esports, però també de l’església de Palamós i de l’escultura de la “Dama dels vents”, situada en el giratori de l’accés nord al municipi.

Aquesta acció simbòlica forma part d’una iniciativa d’entitats i municipis, com a protesta per l’encariment continuat del preu de la llum, amb objectiu visibilitzar l’abús d’aquest increment tarifari, amb el patiment que comporta per a moltes famílies, així com el risc econòmic per al teixit empresarial.

Aquesta iniciativa vol esdevenir una crida per reconduir aquesta situació, impulsant un pla acordat amb el territori per avançar cap a la sobirania energètica posant en marxa la gestió de l’energia pública des de Catalunya, i fent un front comú social que permeti l’organització territorial i transversal d’accions que puguin exigir i aconseguir aquests objectius.

Foto: Cartell “Desconnecta de les elèctriques”.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments