31/03/2021 Oficina Municipal de Turisme

Palamós enceta la primavera amb la “campanya del Vermut”

Durant aquest mes d’abril i tot el maig, prop d’una trentena de bars i restaurants de Palamós oferiran diverses propostes de "pack vermut". L’activitat també permetrà gaudir, tota la setmana, del comerç i la restauració de la vila. Aquesta campanya té com a lema "Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera", i convida a passejar per la zona comercial del municipi on poder fer les compres, prendre un vermut i gaudir de l'àmplia oferta gastronòmica de Palamós. Els diumenges l’activitat es complementarà amb el comerç local obert i la música en viu al carrer. Cal destacar que el dissabte 1 de maig tindrà lloc el primer Concurs de votació popular dels Vermuts Premis Vinari, que es realitzarà a la plaça de Catalunya. A l’octubre es programarà la 2a Fira dels Millors Vermuts de Catalunya a Palamós.

Demà dijous 1 d’abril, s'iniciarà la tercera edició de la campanya comercial i turística "Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera" (visitpalamos.cat), que s'oferirà tots els caps de setmana d'abril i maig, i que està basada en el gaudi de passejar pels carrers del municipi aprofitant l'oferta comercial local, tot fent un vermut.

L'objectiu d'aquesta proposta és el de potenciar l'activitat turística que té Palamós, i fer-ho d’una manera segura seguint tots els protocols sanitaris establerts. La campanya es complementa amb l’obertura del comerç local també els diumenges i amb l'àmplia oferta gastronòmica del municipi.

Un total de 27 tavernes, bars i restaurants del municipi oferiran, a preus populars, un tast de vermut acompanyat amb una tapa. En concret els establiments participants són:Arrels Taverna, Bar La Plaça, Bar Tramuntana, Bodega Xarel•lo, Bubita Bar, Campanar Petit, Can Nicanor, Can Quel, Club Nàutic Costa Brava, Eat Itàlia, El Castellet, El Txokito, Granja Nuà, Hotel Marina, La Barberia, La Cala Taverna, La Menta, La Parrilla, Lincoln Cocteleria i Vermuteria, Macabeu, Malauva Vins&Persones, Por Babor, Sa Roqueta Vermuteria, Saleo, San Grillat, Taverna de l’Ibèric i Trattoria Olivia.

I els diumenges, comerç obert i música en viu
La proposta vol incentivar la passejada i el gaudi del carrer en un període meteorològic propici, per això a banda de l'ambient comercial i de les terrasses, aquesta activitat es complementarà els diumenges amb l'obertura de les botigues i la realització de música en viu, mitjançant la qual s'amenitzarà places i carrers comercials de la vila, amb duets i trios que posaran el toc musical a l'activitat.

Els espectacles musicals programats sempre es realitzaran de 12:30 a 14 h, i tindran lloc: l’11 d’abril, a la zona de la Planassa, amb duet de covers que realitzarà la formació “Diana’s Pipol”; posteriorment el diumenge 18 d’abril, l’actuació serà a càrrec de “Men in Swing”, que proposarà música de jazz band a l’escenari del passeig del Mar.

Les actuacions seguiran el 9 de maig amb el DJ “Àlex B” que, al passeig del Mar (zona petanca), farà una àmplia selecció de la música del 80; i finalment les actuacions musicals de la campanya del Vermut es tancaran el diumenge 23 de maig a la plaça de la Vila, amb la participació de Tona Gafarot&Toni Molina, amb música pop rock.

L’1 de maig, I Concurs de votació popular dels Vermuts Premis Vinari
La nova edició de la campanya del Vermut presenta enguany el primer Concurs de votació popular dels Vermuts, Premis Vinari 2021, que el dia 1 de maig es realitzarà a la plaça de Catalunya.

Aquesta serà una bona oportunitat perquè tot el públic assistent pugui provar bona part de les millors marques de vermut que s’elaboren a Catalunya, votant aquelles propostes que més els agradin.

Cal recordar que Palamós tornarà a oferir la possibilitat de poder gaudir d’una àmplia mostra de vermuts catalans, el 2 d’octubre, en aquest cas amb la segona edició de Fira dels Millors Vermuts de Catalunya a Palamós, que es durà a terme a La Planassa i dins les activitats incloses en les populars jornades "Palamós Gastronòmic".

La campanya "Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera" és organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, amb la col•laboració de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (FECOTUR) i Els Premis Vinari.

Foto: detall del cartell de la campanya del Vermut-2021.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments