19/02/2021 Joventut

Tot a punt per a la realització de les 18enes Jornades d’Educació i Família

Les conferències tindran lloc durant els tres primers dijous del mes vinent, amb un programa que comptarà amb la participació del psicòleg, Marc Masip, el conferenciant Ousman Umar i l’escriptora Bel Olid. Aquesta activitat formativa i divulgativa que organitza l’Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós, és inclosa dins el projecte municipal de Ciutat Educadora.

L’Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós ha presentat el programa de les divuitenes Jornades d’Educació i Família, que enguany tindran lloc durant els tres primers dijous del mes vinent.

Aquesta activitat, totalment gratuïta, té com a principal objectiu informar sobre tots aquells temes d’interès per a les famílies i relacionats amb l'educació dels fills, adreçant els seus continguts, principalment, als pares i mares, educadors, i a les persones interessades en l’educació dels joves.

El programa de 2021
El cartell de conferenciants previstos enguany està format pel psicòleg i expert en addició a les noves tecnologies, Marc Masip, que participarà en les jornades el dia 4 de març, amb “l’Addicció a pantalles, l’heroïna del segle XXI”, com a temàtica protagonista.

Li segueix, el dijous 11, el conferenciant i fundador de Nasco Feeding Minds, Ousman Umar, que durà a terme la conferència “El camí cap al dret a l’educació”; i tancarà aquesta programació, el dia 18 de març, l’escriptora, professora i traductora, Bel Olid, amb el tema “Coeducació: val més un exemple que mil paraules”.

Nou horari i reserva d’entrades al web de La Gorga
Totes les conferències programades dins aquesta edició de les Jornades d'Educació i Família tindran lloc al Teatre La Gorga (c/ de les Notaries), i tenen l’entrada gratuïta, que caldrà reservar a partir de dilluns vinent, 22 de febrer, al web: www.lagorga.cat. (l’aforament al teatre La Gorga és limitat d’acord amb les mesures sanitàries vinculades a la Covid-19).

Cal destacar que l’hora d’inici de cadascuna de les tres sessions previstes, serà a les 20 h, avançant d’aquesta manera l’horari emprat en totes les edicions realitzades fins ara, ja que ara l’activitat s’ha hagut d’adaptar a l’horari del confinament nocturn, establert dins les mesures per evitar la propagació de contagis per la Covid-19.

Aquesta activitat formativa i divulgativa que és organitzada per l’Àrea municipal de Joventut, s’inclou dins el projecte de Ciutat Educadora que l’Ajuntament de Palamós fomenta al municipi, i compta amb la col•laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Dipsalut i el Grup Aceda.

Foto: cartell de les Jornades d’Educació i Família 2021.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments