20/11/2020 Promoció Econòmica

L’Ajuntament de Palamós posa en marxa una plataforma de venda on-line destinada als establiments locals

Es tracta del nou recurs telemàtic municipal "www.depalamos.cat" que es posarà plenament en servei coincidint amb la propera campanya de Nadal. Aquest sistema de venda on-line no té cap cost pels establiments adherits, i forma part de les mesures previstes per l'Ajuntament de Palamós en el Pla de xoc municipal de reactivació econòmica i social creat per combatre la crisi de la COVID19. Es tracta de la creació d’un mercat local a Internet que inclourà la informació de totes les empreses que vulguin aparèixer en aquest portal per vendre alguns dels seus productes en oferta o promoció, i pensat per poder donar impuls a les diferents campanyes comercials del municipi, afavorint la venda directa entre els clients i les empreses. L'Ajuntament fa una crida a tots els propietaris de comerços i empreses del municipi perquè es puguin sumar a la iniciativa, omplint el formulari amb les dades de l’establiment participant que caldrà fer arribar als serveis de Promoció Econòmica i Turisme.

Des dels serveis de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Palamós s'està ultimant la creació de la plataforma local "www.depalamos.cat" per a la venda on-line de productes dels establiments comercials locals.

Es tracta del nou recurs telemàtic municipal que es posarà plenament en servei coincidint amb la propera campanya de Nadal. Aquest sistema de venda on-line no té cap cost pels establiments adherits, i forma part de les mesures previstes per l'Ajuntament de Palamós en el Pla de xoc municipal de reactivació econòmica i social creat per combatre la crisi de la COVID19.

Amb la posada en marxa d'aquest nou servei es permet la creació del primer mercat exclusivament local a Internet, que inclourà la informació de totes les empreses i comerços de Palamós que vulguin aparèixer en aquest portal per vendre alguns dels seus productes en oferta o promoció, i pensat per poder donar impuls a les diferents campanyes comercials del municipi, afavorint la venda directa entre els clients i les empreses.

Aquesta plataforma busca obrir nous canals de venda pels establiments de Palamós i per això compta amb tota la tecnologia desenvolupada per una empresa especialitzada, amb un sistema que permet anar-la ampliant i fer-la créixer a mesura que s’incorporin empreses i productes.

Els establiments participants podran comercialitzar els productes que destaquin a cadascuna de les campanyes. La plataforma podrà enllaçar amb la plana web de venda on-line de l'establiment, o bé al seu correu electrònic, whatsapp o telèfon, perquè es finalitzi la venda directament amb el client.

Aquest nou recurs digital se suma i complementa, des d'un àmbit local, amb plataformes com la "Cliccat.cat", que aglutina comerços de tot Catalunya i també hi ha establiments de Palamós que ja hi formen part.

Obert a tot el comerç i empreses locals
L'Ajuntament fa una crida a tots els propietaris de comerços i empreses del municipi perquè es puguin sumar a la iniciativa, omplint el formulari amb les dades de l’establiment participant que caldrà fer arribar a l'Àrea de Turisme.

Els establiments interessats poden demanar més informació o sol•licitar la seva incorporació a la plataforma "www.depalamos.cat", als serveis de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Palamós, mitjançant el correu electrònic: oficinadeturisme@palamos.cat

Foto: plataforma de venda on-line "www.depalamos.cat" .

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments