22/02/2019 Policia Local

La Policia local de Palamós deté una persona buscada per maltractaments i amb múltiples antecedents

La detenció es va produir ahir a la zona de Sant Joan després de ser vist per un agent que estava fora de servei i que va el va identificar com a sospitós de robatoris al municipi. Una patrulla de la Policia Local de Palamós el va escorcollar comprovant que actualment tenia una ordre de captura i ingrés a presó per maltractaments en l’àmbit de la llar. El detingut és un home de 43 anys i originari de Barcelona amb 12 antecedents per robatoris, furts, lesions, atemptat, tinença il•lícita d'armes, explosius i violència de gènere.

Un caporal de la Policia Local de Palamós que estava fora de servei, va permetre identificar i detenir un home buscat per maltractaments i amb múltiples antecedents.

Els fets varen tenir lloc ahir dijous 21 de febrer al voltant de les 15.30 h, quan el caporal de la policia palamosina circulava amb el seu vehicle per l'avinguda de la Llibertat, a Sant Joan. Va ser en aquell moment quan va creure identificar una persona que coincidia amb la descripció d'un possible sospitós de robatoris al municipi.

L'agent va alertar la comissaria de la Policia Local i una patrulla va escorcollar el sospitós, comprovant que actualment tenia una ordre de captura i ingrés a presó per maltractaments en l’àmbit de la llar.

El detingut APF és un home de 43 anys i originari de Barcelona amb un total de 12 antecedents per robatoris, furts, lesions, atemptat, tinença il•lícita d'armes, explosius i violència de gènere.

Foto: imatge d'un cotxe patrulla de la Policia Local de Palamós.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments