11/02/2019 Esports

Palamós estrena la nova gespa artificial de la zona esportiva Josep Massot i Sais amb la participació del futbol base local

L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde de Palamós, el regidor d’Esports i representants del Palamós CF, la Fundació Esportiva Palamós i el Global Palamós CF. El xut d’honor el van fer dos joves jugadors d’aquestes entitats esportives en representació de tots els equips i categories que utilitzen aquest camp habitualment. La nova gespa, instal·lada sobre una base elàstica, és de nova generació fet que millorarà la pràctica esportiva i donarà qualitat al joc.

Ahir diumenge 10 de febrer al matí es va fer l’estrena oficial de la nova gespa artificial instal•lada, fa unes setmanes, al camp de futbol 11, ubicat a la zona esportiva Josep Massot i Sais, annexe a l’estadi municipal Palamós-Costa Brava.

Equips del futbol base de la Fundació Esportiva Palamós i el Global Palamós CF, que habitualment entrenen en aquest camp, van jugar ahir un partit de lliga en categoria infantil, i posteriorment es va fer un partit amistós, també entre els dos equips palamosins, en categoria de cadet, coincidint amb l’acte oficial d’estrena de la nova gespa.

Entre un partit i l’altre es va fer l’acte institucional d’estrena de la nova gespa artificial en el que van ser-hi presents l’Alcalde i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, i els presidents de les tres entitats de futbol palamosines. L’acte simbòlic d’estrena de la gespa el van protagonitzar dos jugadors, un de la Fundació Esportiva Palamós i l’altre del Global Palamós, que van fer el xut d’honor en representació de tots els equips i categories que utilitzen aquest camp habitualment.

La gespa, de nova generació
La gespa que s’ha substuït tenia més de quinze anys, la qual cosa havia quedat molt desgastada per la seva alta utilització i era necessari renovar-la.

La nova gespa instal·lada és de nova generació, elaborada amb monofilament de polietilè, de 45 mil·límetres d’alçada. S’ha col·locat sobre una base elàstica que dona com a resultat una superfície tova a tot el camp, millorant així la pràctica esportiva i donant qualitat al joc.

Les tasques d’instal·lació han estat a càrrec d’una empresa especialitzada i el seu cost ha estat de 133.406,36 €, dels quals una part seran aportats mitjançant subvenció per part de la Diputació de Girona.

Foto: parlaments de l'alcalde i personalitats en l'acte d'estrena de la nova gespa artificial, ahir diumenge.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments