06/02/2019 Urbanisme

Comencen les obres de construcció del nou aparcament del carrer Almogàvers que donarà servei als veïns i als usuaris de l'escola Els Àngels

El projecte s'ha iniciat aquesta setmana i és a càrrec d'una empresa especialitzada. L'objectiu d'aquest projecte és el d'ordenar l'estacionament en aquest àmbit, així com millorar l'accessibilitat amb vehicle fins a l'escola d'educació especial Els Àngels. La nova superfície d’aparcament serà de 520 m2, creant un total de 43 places d'estacionament en bateria en un sol costat del carrer. El projecte també inclou la construcció d'un giratori a l'extrem final del carrer, que facilitarà el gir del bus escolar, així com l'eixamplament d'aquest tram de vial que va des del carrer del Ter fins a l'alçada de l'escola Els Àngels.

Aquesta setmana s'han iniciat les obres de construcció d'un nou aparcament al carrer Almogàvers. Les tasques són a càrrec d'una empresa especialitzada que executa el projecte elaborat pels Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Palamós.

L'objectiu d'aquest projecte és el d'ordenar l'estacionament en aquest àmbit, així com la ubicació d'un giratori i l'eixamplament del pas de vehicles d'aquest vial que va des del carrer del Ter fins a l'alçada de l'escola d'educació especial Els Àngels, on aquest carrer acaba i no té sortida.

La nova zona d'aparcament serà en bateria i s'ubicarà en el lateral esquerre del carrer (direcció escola) i en tres trams, donant servei principalment als veïns d'aquest sector i als usuaris de l'escola Els Àngels.

El material d’acabat de la zona de pàrquing serà de formigó raspallat amb òxid de ferro i tindrà una superfície global de 520m2, la qual cosa possibilitarà la creació d'un total de 43 places d'estacionament.

Nou giratori i millores d'accessibilitat al carrer
El projecte també inclou la construcció d'un giratori que s'ubicarà a la part final d'aquest carrer i que facilitarà el gir del bus escolar, que fins ara veu impossibilitada aquesta maniobra per les reduïdes dimensions del carrer i que és del tot necessària, ja que no hi ha sortida.

Al centre d’aquest espai de gir s’hi plantaran arbres autòctons i espècies arbustives, i s'ubicaran també tres noves columnes d’enllumenat.

El projecte també inclou l'eixamplament d'aquest tram de vial, que perdrà l'aparcament en línia que actualment té en el seu costat dret, concretament al que dóna a la línia d'habitatges, millorant d'aquesta manera les condicions d’accessibilitat del carrer i fins a l’escola Els Àngels.

Les obres de construcció del nou aparcament i de millora del carrer Almogàvers tenen un cost global d'adjudicació de 91.417,05 €, amb un termini d'execució de 4 mesos.

Foto: les màquines han començat a fer l'adequació del lateral del carrer d'Almogàvers.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments