08/01/2019 Joventut

Els descomptes i avantatges del Carnet Jove de Palamós al “Pack Jove 2019”

El conegut paquet de descomptes “Pack Jove” inclou enguany els avantatges que formen part del Carnet Jove de Palamós. El Carnet Jove de Palamós ofereix una setantena d’ofertes i descomptes de diferents comerços i empreses locals a tots els joves. Palamós és l’únic municipi de la demarcació de girona escollit per a dur a terme la prova pilot del Carnet Jove Municipal.

L’agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya ja ha posat a disposició el nou “Pack Jove 2019”, amb més de 160 vals de descompte, entre els quals hi ha incloses més de setanta ofertes i avantatges que ofereixen diferents establiments comercials locals adherits al Carnet Jove de Palamós.

Els vals promocionals i d’avantatges que ofereix aquest conegut paquet de descomptes per a joves estan disponibles a través del web carnetjove.cat o amb l’APP per a mòbils del Carnet Jove. Estan valorats en més de 2.500€, són d’un sol ús i exclusius pels joves titulars d’un Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya o també per aquells que s’hagin fet el nou Carnet Jove de Palamós.

El Carnet Jove de Palamós
El passat mes d’octubre, l’Ajuntament de Palamós va adherir-se a la campanya del nou Carnet Jove Municipal, essent l’únic municipi escollit de tota la demarcació gironina per a poder realitzar aquesta prova pilot, amb la qual va néixer el Carnet Jove de Palamós.

Aquest carnet ofereix als joves una bona oferta d’avantatges de qualitat i proximitat amb l’objectiu de potenciar-ne l’ús en el seu dia a dia. En l’actualitat, en total són més de setanta les ofertes que ofereixen diferents comerços i establiments de Palamós però l’Ajuntament segueix treballant en la captació de noves empreses per a poder oferir als joves un ampli ventall de descomptes en comerçs i serveis locals.

El Carnet Jove Municipal vol donar resposta al repte de connectar el Carnet Jove, popularment conegut, amb el món local i, especialment, amb el comerç i serveis de proximitat perquè els joves l’utilitzin en el seu dia a dia.

Foto: imatge promocional del Pack Jove 2019 amb un exemple del Carnet Jove de Palamós.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments