06/09/2018 Esports

Palamós inicia la segona sessió de les Jornades de Formació Esportiva

L'Àrea municipal d'Esports ha posat en marxa enguany aquesta activitat, totalment gratuïta, amb l'objectiu principal de poder oferir una formació als entrenadors, monitors i responsables directius de les entitats esportives locals. Aquestes jornades es varen encetar el passat mes de juny i, ara, els dies 12, 17 i 24 de setembre tindran lloc tres noves sessions que es dedicaran a poder treballar i desenvolupar la tasca diària dels entrenadors.

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Palamós, i un cop passat l'estiu, reempren les Jornades de Formació Esportiva que es van iniciar el passat mes de juny en una primera sessió formativa dividida en tres dies.

Aquesta activitat pedagògica té com a objectiu poder fer arribar a les entitats esportives de la vila una proposta formativa totalment gratuïta, que permet el reciclatge i la millora en la disciplina, tant de treball com didàctica, dels entrenadors, monitors i responsables directius de les entitats esportives locals.

Programació de la segona sessió
La segona sessió d'aquestes jornades tindrà lloc durant aquest mes, concretament els dies 12, 17 i 24 de setembre, de 19:30 a 21 h, a les dependències de l’Aula d’Aprenentatge, i en aquesta ocasió les diverses sessions programades seran adreçades a poder treballar i desenvolupar la tasca diària dels entrenadors esportius.

Durant aquests tres dies es desenvoluparan diversos continguts com el del disseny i control de la sessió d'entrenament, la gestió del grup d'esportistes, la preparació del partit, o bé la creació de tasques per l'entrenament. Les sessions formatives previstes també inclouran tallers pràctics.

La formació d'aquestes sessions són a càrrec del llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Pau Campos, que actualment exerceix d'entrenador d'handbol i que és seleccionador català absolut femení d'handbol.

Foto: imatge de la pista esportiva del pavelló municipal d'esports de Palamós.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments