08/08/2018 Servei de Premsa

El programa "Rols de parella", de TV3, tria el paisatge litoral de Palamós com a escenari per entrevistar als germans Roca

Aquest programa, conduït pel periodista Llucià Ferrer, s'emetrà demà dijous a les 22.30 h, i tindrà com a protagonistes a dos dels tres germans Roca, concretament a Joan i Josep Roca. La gravació d'aquest espai televisiu es va realitzar el passat mes de juny, i va tenir com escenari la Pineda d'en Gori i el tram de camí de ronda que hi passa, amb el paisatge de cala S'Alguer i la platja de Castell de fons. "Rols de parella" descobrirà moments i situacions que els convidats del programa han compartit al llarg de la vida. Després, davant d'una taula ubicada en el mirador de S'Alguer que hi ha a la Pineda d'en Gori, i compartint un àpat, la conversa i les reflexions descobriran als espectadors moments i situacions que els convidats del programa han compartit al llarg de la vida.

Demà dijous, 9 d'agost, a les 22.30 h, TV3 emetrà el programa "Rols de parella" dedicat en aquesta ocasió als germans Roca, propietaris del prestigiós restaurant gironí, El Celler de Can Roca. En aquest cas l'espai televisiu, presentat pel periodista Llucià Ferrer, se centra en dos dels tres germans, concretament Joan i Josep Roca, considerats en dues ocasions, el millor cuiner del món; i el millor sommelier del món, respectivament.

Per a poder cercar el marc idoni per aquesta entrevista, la direcció del programa va voler situar-se en un paisatge cent per cent Costa Brava, escollint el litoral de Palamós, i més concretament el paisatge de la Pineda d'en Gori i el tram de camí de ronda que hi passa, amb les vistes que des d'allà hi ha de cala S'Alguer i la platja de Castell.

La gravació d'aquest espai televisiu es va realitzar el passat mes de juny, on el programa va desplaçar a Palamós tot el seu equip tècnic i de producció, enregistrant les entrevistes a Joan i Josep Roca en diversos punts de l'àmbit litoral de la Pineda d'en Gori.

L'espai del programa dedicat a parlar de manera més extensa amb els dos convidats, es va realitzar davant d'una taula, parada per a dinar, i ubicada en el mirador de S'Alguer que hi ha a la Pineda d'en Gori, on compartint un àpat, la conversa i les reflexions permetran descobrir als espectadors moments i situacions que els germans Roca han compartit al llarg de la vida.

L'àpat servit durant el programa, va ser elaborat al "food truck" de "Rols de parella" pels xefs Carles Tejedor i el mateix Joan Roca.

Foto: Els germans Joan i Josep Roca, amb el periodista LLucià Ferrer i el xef Carles Tejedor, durant l'enregistrament del programa a Palamós.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments