10/05/2018 Medi Ambient

S'atorga la Bandera Blava a la platja de La Fosca i dos ports nàutics de Palamós

L’Associació “Educación ambiental y del consumidor” ha valorat un any més la qualitat d’aquests espais del municipi en aspectes de neteja, seguretat i gestió ambiental. El Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós i el port esportiu Marina Palamós han estat també distingits amb aquest guardó. L’Ajuntament de Palamós segueix potenciant dia a dia la millora de la qualitat del litoral del municipi.

L’Associació de Educación Ambiental y del Consumidor-Foundation for Environmental Education (ADEAC-FEE), responsable de la campanya anual Bandera Blava, ha fet pública la relació de platges i ports guardonats a tot l’Estat i, per aquest any 2018, amb aquest distintiu.

Pel que fa a Palamós i com ja s’ha produït en els darrers anys, la platja de La Fosca i els ports esportius, Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós i el port Marina Palamós han estat distingits amb la Bandera Blava, com a reconeixement de la seva qualitat en aspectes de neteja, seguretat i gestió ambiental.

Manteniment i millores a les platges del municipi
L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós, realitza les tasques de manteniment i neteja de les platges i cales de tot el municipi. Aquest és un procés que l'Ajuntament duu a terme, cada any, al litoral palamosí després de l’època de temporals de l’hivern, amb l’objectiu de deixar-lo en òptimes condicions de cara a l’inici de la primavera.

Pel que fa a les platges es realitzen millores en la seva planimetria netejant-les dels materials aportats pels temporals de l’hivern. Un cop enllestits aquests treballs i, en previsió del període d'estiu, l’Àrea de Medi Ambient instal•la a les platges papereres, rampes d’accés i dutxes.

A partir d’aquest moment l’Ajuntament de Palamós estableix amb l'empresa concessionària del servei de neteja i recollida d'escombraries, els períodes de neteja de totes les platges, per a garantir-ne les millors condicions.

A banda d'aquest procés de manteniment i neteja de les platges i cales, l'Àrea de Medi Ambient segueix aplicant al litoral del municipi i el seu entorn, millores en referència a la senyalització, conservació, serveis, neteja, dispositius d’higiene, accessos, mesures de seguretat, etc.

Foto: la platja de La Fosca (Ass. Amics de la Fosca).

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments