04/12/2017 Servei de Premsa

Palamós rep la visita del vaixell Astral de la Fundació Proactiva Open Arms dins una campanya de sensibilització

Avui dilluns 4 de desembre ha arribat el vaixell al port palamosí i estarà atracat fins aquest dissabte. El Port de Palamós és un dels vuit ports catalans que col•laboren amb aquesta campanya de sensibilització per donar a conèixer la crisi humanitària que s'està vivint al Mediterrani. El vaixell acollirà visites d’escolars i també, els ciutadans que ho desitgin podran visitar el vaixell cada dia, entre les 10 i les 13 h del matí i les 16.30 i les 20 h de la tarda.

El Port de Palamós ha rebut aquest matí (4/12/17) la visita del vaixell Astral de l'ONG Proactiva Open Arms. L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat del genent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, el tinent d'alcalde, Jordi Pallí, i el Director del Museu de la Pesca, Miquel Martí, han fet la visita institucional al vaixell Astral i han donat la benvinguda a la seva tripulació.

La visita del veler a Palamós forma part d'una campanya que du a terme la Fundació Proactiva Open Arms per vuit ports catalans, destinada especialment a sensibilitzar als escolars de primària i secundària, i a la ciutadania en general, sobre la crisi humanitària que es viu al Mediterrani.

Visites al vaixell
Els ciutadans que ho desitgin podran visitar el vaixell Astral de Proactiva Open Arms de manera gratuïta i acompanyats d’un guia, des d’aquest dilluns i fins dissabte 9 de desembre. L’horari de portes obertes és de matí i tarda, de 10 a 13 h i de 16.30 a 20 h.

Pel que fa a les visites escolars, una trentena d'alumnes de 3r i 4t de Primària de l'escola La Vila de Palamós participaran a les activitats organitzades per Proactiva Open Arms. Amb la visita guiada al vaixell els escolars coneixeran, a través de xerrades amb vídeos i tallers, l’activitat que l’ONG ha dut a terme a la Mediterrània.

L’acció de Proactiva Open Arms té per objectiu promoure la participació ciutadana i fomentar una educació basada en el diàleg, la convivència i la justícia, per tal de contribuir a formar una comunitat més cívica i tolerant a través de l’educació en valors com la integració, la solidaritat i l’esportivitat, entre altres.

Foto: visita institucional al vaixell Astral de Proactiva Open Arms, atracat al port de Palamós

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments