10/11/2017 Acció Social i Ciutadania

Càritas Palamós organitza una desfilada de moda amb roba de segona mà per donar a conèixer el rober

La desfilada es farà aquest diumenge 12 de novembre a les 18 h a La Gorga i comptarà amb la participació de ballarins i ballarines de l’espai d’arts escèniques i dansa La Fàbrica. Els diners recaptats durant la desfilada aniran destinats als diferents projectes socials que du a terme l’entitat al municipi. Càritas Interparroquial de Palamós i Sant Joan fa molts anys que treballa per ajudar aquelles persones amb dificultats econòmiques i els ofereix roba de segona mà en bon estat a preus solidaris.

El rober Càritas Interparroquial de Palamós i Sant Joan organitza aquest diumenge 12 de novembre a les sis de la tarda la primera desfilada de moda amb roba de segona mà. L’acte es durà a terme al teatre La Gorga i es farà en col•laboració amb l’Ajuntament de Palamós i amb la participació de l’Espai d’arts escèniques i dansa La Fàbrica.

El teatre auditori La Gorga acollirà aquest esdeveniment que pretén donar a conèixer la botiga rober de Càritas de Palamós i Sant Joan, que ofereix peces de roba de segona mà en bones condicions a preus solidaris.

L’acte començarà a partir de les 18 h quan es farà la desfilada de moda amb models voluntaris i voluntàries de Càritas que vestiran amb la roba de segona mà que es ven a la botiga rober. A més de la desfilada, alumnes de l’escola de dansa La Fàbrica del municipi participaran oferint un parell de coreografies que acabaran d’amenitzar la festa.

L’objectiu de l’activitat és conscienciar a la ciutadania perquè col•labori i sigui partícip del consum responsable i de la reducció de residus donant una segona oportunitat a peces de roba utilitzades que es troben en perfecte estat. A més, a la sortida del teatre hi haurà una guardiola perquè tothom qui ho vulgui pugui fer el seu donatiu, a mode de taquilla inversa, i així recollir fons per poder invertir en els diferents projectes socials que du a terme Càritas a Palamós i Sant Joan durant tot l’any.

Roba a preus solidaris
Des de fa molts anys el rober de Càritas de Palamós i Sant Joan ofereix roba de segona mà que es troba en bon estat a preus simbòlics. Càritas ha estipulat un donatiu per a cada peça, invertint els diners recollits en projectes socials.

El rober és un servei enfocat principalment a les persones que tenen dificultats econòmiques però també pot ser utilitzat per aquelles que busquen peces de roba ben conservades o decoració per a la llar a preus solidaris.

Foto: Pòster primera desfilada de moda Càritas Palamós i Sant Joan

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments